Category: News

Thirty Seconds to Mars a confirmat data de lansare a noului album. Jared Leto and co au anunţat noul LP, care va debuta pe 6 aprilie 2018 şi va fi urmat de un turneu în această vară.

Thirty Seconds to Mars a făcut anunţul în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, unde Jared Leto a oferit celor prezenţi bilete la primul concert al turneului viitor. Acesta se va numi „The Monolith Tour” si va debuta în această vară. În deschiderea formaţiei va cânta trupa Walk the Moon. Turneul începe pe 6 iunie în Toronto şi se încheie pe 22 iulie în Arizona.

Grupul american a ajuns la cinci albume de studio odată cu viitorul release, iar materialul este disponibil la precomandă cu fiecare bilet achiziţionat pentru concertele noului turneu. Nu are un nume oficial, altul decât „The New Album”. Până acum am putut asculta single-ul catchy „Walk on Water”, lansat la finalul verii trecute, iar în ianuarie a debutat „Dangerous Night”. Primul single a primit un videoclip cu imagini extrase din documentarul „A Day In the Life of America”.

Grupul condus de Jared Leto a concertat la Bucureşti în 2014, oferindu-ne multiple variante acustice ale celor mai cunoscute piese ale trupei. În jur de 10.000 de spectatori au fredonat la unison hituri precum „The Kill”, „Hurricane” sau „From Yesterday”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *