Category: News

Probabil cu toţii vă întrebaţi dacă să vă duceţi iubita de 14 februarie la Fifty Shades Freed, sau să schimbaţi planul ăsta spre ceva mai sigur. Ei bine, criticul BBC de film, Nicholas Barber spune că filmul e un dezastru total.

“Filmul ar putea rula cu ușurinţă într-o clinică pentru dependenţii de sex. Combinaţia de lipsă de umor și inteligenţă poate fi un factor foarte important în succesul acestui film într-o clinică.”

Filmul se deschide cu Ana Steele (Dakota Johnson) căsătorindu-se  cu Christian Grey (Jamie Dornan), cel mai râvnit burlac din Seattle. Sigur, și unul din cei mai bogaţi oameni din Seattle, dar suntem siguri că Ana stă cu el doar pentru faptul că are un suflet bun și plin de lucruri frumoase. Sigur, sigur.  Apoi sunt prezentate, pe rând, nunta lor, luna de miere luxoasă din Franţa, iar apoi povestea în sine.

“Totul este descris fără pic de structură și intrigă, încât pare că sunt repetiţiile din scene. Ana și prietenele ei cumpără haine, Christian cumpără o casă. Ana conduce o mașină, Christian conduce un ski jet. Totul fără vreun pic de urmă de individualizare a personajelor.”

După multe critici, pe care le puteţi citi în analiza BBC, aceștia oferă o stea filmului și încheie articolul cam așa:

“Atât de slabă cum este în toate aspectele, povestea Fifty Shades Freed probabil că ar putea fi următită dacă rolul lui Christian ar fi fost jucat de Bridget Jones în era Hugh Grant sau de Michael Douglas în era Wall Street, sau oricum, de orice actor cu puţină încredere și carismă. În loc de asta, noi am primit un actor principal care pare că are niște zile mizerabile în timpul filmării. Desigur, din cauza asta, toată lumea va avea niște ore mizerabile atunci când va vedea filmul.“

sursa: omaga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *