Category: News

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a vizitat luni o școală din sud-estul Tokyo – în cadrul turneului asiatic al președintelui american, Donald Trup – unde a exersat shodo, arta caligrafiei japoneze, în compania soției premierului nipon, Akie Abe, relatează EFE

După recepția cu împărații Japoniei, Melania Trump și Akie Abe au plecat spre școala Kyobashi Tsukiji, unde au fost primite la clasele gimnaziale de aproximativ 300 de elevi și profesori, notează televiziunea publică NHK.

Prima doamnă a SUA i-a salutat personal pe mai mulți copii, a făcut poze cu ei și a participat la un curs de shodo, complexa artă a caligrafiei japoneze, pe care a îndrăznit să o încerce.

După ce a vizitat școala, Melania Trump și Akie Abe au luat prânzul la palatul Akasaka unde timp de o oră au degustat un meniu variat care a inclus și celebra „tortilla” japoneză.

Vizita face parte din agenda culturală a Melaniei Trump care a descoperit duminică arta japoneză a perlelor de cultură în cartierul de lux Ginza, din Tokyo.

Însoțită de Akie Abe, Melania a vizitat magazinul de perle Mikimoto și a urcat apoi la un ”etaj secret” al clădirii, rezervat oaspeților importanți, pentru a discuta despre meșteșugul perlelor.

Japonia este prima destinație a turneului asiatic al soților Trump care mai include Coreea de Sud, China, Vietnam și Filipine și care se desfășoară în perioada 5 — 14 noiembrie.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *