Category: News

La o lună după ce l-a abordat pe Twitter, Rihanna a petrecut miercuri peste o oră în compania președintelui francez Emmanuel Macron și a soției sale, „o întâlnire absolut incredibilă” susține vedeta, care a venit la șeful statului francez pentru a-i cere să contribuie cu ajutor financiar la Parteneriatul mondial pentru educație, un fond umanitar a cărui ambasadoare este.

„Am avut o întâlnire absolut formidabilă cu președintele și prima doamnă, au fost incredibil de primitori”, a declarat la ieșirea din palatul prezidențial cântăreața din Barbados, care sprijină mai multe ONG-uri și care a fost desemnată de Harvard personalitatea umanitară a anului. „Am fost foarte inspirată și impresionată de leadership-ul său”, a adăugat ea. „Am vorbit despre educație pe plan mondial. Vom avea anunțuri importante de făcut în septembrie și vom acționa mai mult în Africa în octombrie”, a precizat ea vorbind despre fondul umanitar al cărei ambasadoare este. „Este anul educației”, a mai spus Rihanna.

Sute de fani, dintre care mulți tineri, s-au îngrămădit pe trotuarul din fața Palatului Elysée pentru a o vedea pe vedetă, care a fost primită la palatul prezidențial de Brigitte Macron, îmbrăcată în blugi și o vestă albă. Emmanuel Macron nu s-a afișat împreună cu cântăreața în fața fotografilor.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *