Category: News

Un dineu cu Jack și Rose, celebrul cuplu din filmul „Titanic” interpretat de Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, este scos la licitație în scopul strângerii de fonduri pentru fundația de protecție a mediului creată de actor.

Dineul va fi oferit celui care oferă mai mult la gala anuală a Fundației Leonardo DiCaprio, care urmează să se desfășoare joi, la Saint-Tropez, în sudul Franței, a confirmat marți o purtătoare de cuvânt a actorului. Ea nu a precizat nici suma de la care va începe licitația, nici cât speră să obțină cu acest „lot”.

Anul trecut, fundația a adunat 45 de milioane de dolari cu prilejul acestei gale, potrivit Los Angeles Times.

Dacă actorul laureat al unui premiu Oscar militează în favoarea mediului, Kate Winslet contribuie financiar la asociații de ajutorare a copiilor autiști, a celor fără adăpost sau a persoanelor defavorizate care suferă de cancer.

Celebritățile din toată lumea recurg tot mai des la astfel de oferte pentru a strânge fonduri în favoarea asociațiilor caritabile.

Actorul britanic Idris Elba a scos la licitație o seară împreună cu el de Sfântul Valentin, ziua îndrăgostiților, pentru a aduna bani în beneficiul W.E. Can Lead., o asociație implicată în formarea tinerilor africani.

„Este unul dintre modurile cele mai facile pentru celebrități de a contribui pentru o cauză și asta generează mulți bani”, a declarat pentru AFP sub acoperirea anonimatului un specialist în relații publice.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *