Category: News

Rapperul DMX a fost pus sub acuzare în această săptămână pentru fraudă fiscală, Departamentul de Justiție al SUA precizând că acesta a evitat plata unor taxe în valoare de 1,7 milioane de dolari timp de mai mulți ani.

DMX, pe numele său real Earl Simmons, a făcut mari eforturi pentru a ascunde averea sa personală de guvern, susțin procurorii.

„Timp de ani de zile, Earl Simmons, artistul cunoscut sub numele de DMX, a făcut milioane din cântecele sale care au ajuns în fruntea topurilor, concerte și show-uri de televiziune”, a declarat procurorul Joon Kim într-un comunicat.

Suma de 1,7 milioane de dolari este formată din taxe datorate între 2002 și 2005. Fiscul a mai precizat că între 2010 și 2015, când instituția încerca să recupereze suma datorată, Simmons a câștigat 2,3 milioane de dolari, dar nu a depus declarații de venit în niciunul din acei ani.

Simmons, de 46 de ani, se confruntă cu 14 capete de acuzare în tribunalul federal din Manhattan, dintre care mai multe implică, dacă va fi găsit vinovat, o condamnare la maximum cinci ani de închisoare.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *