Category: News

Poșta americană a lansat sâmbătă o serie specială de 20 de timbre, în cadrul gamei „Forever Stamps”, ce conține imagini cu 10 personaje negative din franciza Disney, informează Xinhua.

Printre aceste personaje clasice se află Regina malefică din „Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici”, căpitanul Hook din „Peter Pan”, Maleficent din „Frumoasa din pădurea adormită” și Scar din „The Lion King”.

Fiecare piesă din noua serie emisă de Poșta americană prezintă imaginea unui personaj negativ Disney, suprapusă pe un fundal albastru, iar numele personajului este scris pe latura stângă a timbrului.

Seria a fost prezentată oficială de Megan J. Brennan — directorul general al Poștei americane — și de reprezentanți ai studioului Disney, sâmbătă după-amiază, la D23 Expo, un eveniment anual dedicat fanilor Disney, organizat la Anaheim Convention Center.

Studioul de animație, imprimerie și vopsitorie din cadrul companiei Walt Disney, cu sediul în Burbank, a contribuit la realizarea acestor personaje animate celebre încă din anul 1932.

În 2012, grupul Disney s-a asociat cu Poșta americană și a lansat o serie specială de timbre, dedicate unor personaje din filmele „Finding Nemo”, „Toy Story” și „Monsters, Inc”.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *