Category: News

Natalia Imbruglia aduce în premieră în România hiturile care au făcut-o celebră sâmbătă, pe 29 aprilie la Berăria H, din Bucureşti.

Biletele se pun în vânzare vineri, 10 februarie, de la ora 11:00, pe www.iabilet.ro

Turneul internaţional acustic al celebrei artiste porneşte pe 22 aprilie în Rusia şi va include şi România alături de ţări ca Marea Britanie, Italia, Croaţia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.

Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock „Natalie Imbruglia – Alanis Morissette – Sheryl Crow” ce a dominat în anii ’90 televiziunile şi radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob, iar albumul de debut „Left of the Middle” deţine în continuare recordul pentru „Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”. În 2004, Natalie a fost clasată pe locul şase în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera să cinematografică i-a adus roluri în pelicule de succes precum „Johnny English” (2003), „Closed for Winter” (2009) sau „Underdogs” (2013).

Cel mai recent album al artistei, „Male”, a fost lansat în vara anului 2015 şi este o încercare inedită şi curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină şi delicată nu mai puţin de treisprezece piese compuse şi cântate de voci bărbăteşti celebre. „Male” a fost primit foarte bine atât de critici, cât şi de fanii artistei.

(sursa mediafax.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *