Category: News

Foştii manageri ai actorului Johnny Depp, pe care i-a dat în judecată pentru gestionarea defectuoasă a veniturilor sale, declară că problemele financiare ale actorului sunt consecinţa cheltuielilor sale extravagante de 2 milioane de dolari pe lună.

De asemenea, acestia afirma faptul ca Johnny Depp a cheltuit mai bine de 75 de milioane de dolari pe 14 case, cât timp a fost reprezentat de compania The Management Group: „A refuzat să trăiască în acord cu veniturile sale, în ciuda numeroaselor avertizări despre problemele sale financiare”, declară foştii manageri ce fac parte din compania The Management Group.

Johnny Depp a dat în judecată The Management Group (TMG) la jumătatea lunii ianuarie, împreună cu doi dintre avocaţii săi, printre revendicări numărându-se fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale, pentru care actorul cere daune în valoare de 25 de milioane de dolari.

Potrivit plângerii depusă de Depp la Curtea Superioară din Los Angeles, Grupul TMG l-a reprezentat pe actor în calitate juridică, de afaceri şi sub raport fiscal în perioada 1999-2016, timp în care s-au colectat 28 de milioane de dolari din taxe unice pentru care Depp declară că nu şi-a dat acordul.

„Depp este unul dintre cei mai căutaţi şi mai bine plătiţi actori din lume”, scrie avocatul Matthew Kanny în plângere. „El este, de asemenea, victima abaterilor grave ale managerilor de afaceri – The Management Group şi avocaţii Joel şi Robert Mandel – care au colectat zeci de milioane de dolari din taxe unice, aparent în baza unei înţelegeri verbale, toate pe cheltuiala domnului Depp.”, adaugă avocatul Kanny.

De asemenea, Depp susţine că TMG nu a reuşit să depună sau să plătească impozitele la timp, care l-au costat în total 5,6 milioane de dolari în amenzi federale. Totodată, Depp acuză managerii membri ai TMG că nu au reuşit să păstreze documentele doveditoare şi au împrumutat o sumă de aproape 10 milioane de dolari unor terţe părţi, fără autorizaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *