Category: News

Art. 1 Organizator

Concursul “ Mananca la Decanu!”” este organizat de SC FRIDAKAHLO SRL, Ro 32640920
CARCEA,Str.MihaiViteazul nr25, Dolj, J16/24/10.01.2014  reprezentata prin Adrian Deca, denumita in continuare Organizator si Radio Sud (Media Sud Europa SA), in calitate de partener media.

 

Art. 2 Drept de participare

La concurs pot participa toti ascultatorii care suna la Radio Sud si raspund corect la intrebarea anuntata pe post de catre redactorii muzicali ai Radio Sud.    Nu au dreptul de a participa la concurs angajatii partenerului media si organizatorului si rudele acestora de gradul I.

 

Art. 3 Procedura concursului

In perioada 30.01.2017- 28.02.2017, redactorii muzicali ai Radio Sud vor anunta, in fiecare zi de concurs, parola zilei. Persoanele care suna la Radio Sud si  raspund corect la intrebarea anuntata de moderator pe post castiga premiul.   Concursul se desfasoara zilnic, in functie de grila de programe a radio-ului.

Castigatorul isi va ridica premiul-o masa de doua persoane + 2 sucuri-in valoare de 50 lei, direct de la sediul organizatorului-restaurant „La Decanu”, str. Calea Unirii, nr.97, in apropiere de UMF. Daca premiul nu este revendicat in termen de 10 de zile de la informarea castigatorului, acesta se va anula.

 

Art. 4 Regulamentul oficial

Regulamentul oficial al concursului va fi pus la dispozitia participantilor, gratuit.

Participantii sunt obligati sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului regulament.

E-mail: deca.alex94@yahoo.com Tel.: 0723.450.990

 

Art. 5 Incetarea concursului

Organizatorul poate decide intreruperea temporara sau incetarea desfasurarii concursului din diferite motive.

Concursul mai poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora.

Art. 6 Litigiile

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila; in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *