Category: News

Formatia americana Kings of Leon va concerta pentru prima data in Romania pe 17 iunie 2017 pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, ”Walls”.

Biletele au fost puse deja in vanzare si costa 95, 110, 160, 180, 190, 230, 285 şi 500 de lei, in functie de locul ocupat fata de scena.

Kings Of Leon este o trupa rock infiintata in Nashville, Tennesse, in anul 2000. Grupul este alcatuit din fratii Caleb Followill (voce, chitara), Nathan Followill (tobe, percutie) si Jared Followill (bas, backing vocals) si verisorul lor Matthew Followill (chitara, backing vocals).

Cel de-al patrulea album de studio al grupului, ”Only by the Night”, lansat in septembrie 2008, i-a adus celebritatea, a fost bine primit de criticii muzicali si a inclus cateva piese de mare succes, precum ”Sex on Fire”, ”Use Somebody”, ”Closer” si ”Crawl”. Discul ”Mechanical Bull” a aparut in anul 2013. Kings Of Leon a primit sapte nominalizari la premiile Grammy, castigand trei dintre aceste trofee.

(sursa metropotam.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *