Category: News

Opera Română Craiova și-a închis sala de spectacole ca urmare a comunicării rezultatului expertizei tehnice realizate de Primăria Craiova.

Potrivit reprezentan­ților Operei Române, decizia de a închide sala de spectacole a fost luată ca urmare a comunicării rezultatului expertizei tehnice realizate de Primăria Craiova în cadrul proiectului tehnic care vizează reabilitarea și restaurarea clădirii corpului central al Colegiului „Carol I“ și al Operei Române Craiova. Sala de spectacole va fi închisă până când va fi reabilitată. Viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat că nu se știe cât va sta închisă clădirea teatrului și că, în perioada următoare, se vor da mai multe amănunte. Ceea ce se cunoaște până acum este că, în primă fază, vor fi executate lucrări de consolidare.
„Săptămâna trecută s-a ținut comisia de tehnică de avizare a documentației de execuție la Colegiul «Carol I» și Opera Română, aflate în clădire comună, și a fost stabilită documentația tehnică. În urma întocmirii acestor documente, care vor fi prezentate public, s-a stabilit ca urgență partea de consolidare, asta înseamnă că tot corpul central al Liceului «Carol I», care cuprinde și Opera, va intra într-o procedură a achiziției, a consolidării. N-aș putea să vă spun exact o sumă, pentru că nu am reținut-o, dar vom găsi surse de a alimenta această consolidare cu fonduri de la buget“, a declarat Mihail Genoiu, viceprimarul Craiovei.

(sursa: gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *