Category: News

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a anunțat că va începe să opereze de pe Aeroportul din Craiova, începând cu luna noiembrie, prin lansarea unei noi rute către Valencia. Compania inaugurează astfel cea de-a treia bază în România, după București și Timișoara. Noua rută estimează transportul a aproximativ 33.000 de clienți anual și va avea o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică.
Pentru a sărbători noua rută Craiova-Valencia, compania a scos la vânzare locuri la un preț promoțional, începând cu 24,99 euro, pentru călătoriile din luna noiembrie, a căror rezervare se face deja direct de pe pagina www.ryanair.com, până pe 24 februarie.
Cu o activitate de peste 30 de ani, compania low-cost Ryanair este prezentă pe 200 de aeroporturi, are 81 de baze și înregistrează zilnic mai mult de 1.600 de zboruri. În prezent operează cu aproximativ 300 de aeronave Boeing 737. Creșterea traficului fiind atent calculată, compania urmează să adauge încă 300 de aeronave în palmares și să atingă pragul de 180 de milioane de pasageri până la finalul anului 2024. Doar anul acesta, Ryanair estimează un trafic de 106 milioane de pasageri în întreaga Europă.
Bazându-se pe faptul că pe principalele piețe din Europa, Ryanair este pe primul loc în țări precum Spania, Italia, Belgia, Irlanda și Polonia, compania și-a propus să devină și în România, în următorii cinci ani, cel mai important transportator aerian. Prin cele trei aeroporturi de la noi din țară, compania va susține creșterea traficului aerian, dar va crea și în jur de 1.200 de noi locuri de muncă, 25 dintre acestea planificate pentru Aeroportul Internațional din Craiova.
Important de menționat pentru clienții din România este faptul că pentru a facilita atât accesul la informațiile legate de curse, cât și realizarea rezervărilor, recent a fost lansată și pagina web în limba română, pe care o puteți accesa la adresa www.ryanair.com.

(sursa: gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *