Category: News

Deadpool
Regia: Tim Miller
Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano
Gen film: Acţiune, Fantastic, SF
Durată: 106 minute
Rating: AP12  IMDB: 9.0
Supranumit “mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.
Vineri până Joi – 17:15; 21:20

How to Be Single – Cum să fii singur și fericit
Regia: Christian Ditter
Cu: Dakota Johnson, Alison Brie, Rebel Wilson,Leslie Mann
Gen film: Comedie, Romantic
Durată: 110 minute
Rating: AP12  IMDB:
Orașul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.
Vineri până Joi – 21:00

 Zoolander 2
Regia: Ben Stiller
Cu: Owen Wilson, Ben Stiller
Gen film: Comedie
Durată: 100 minute
Rating: AP12  IMDB: 5.9
După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă… lumea! Alături de ei vor fi Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, dar și Justin Bieber, Kanye West și frumoasa noastră româncă, Mădălina Ghenea!
Vineri până Joi – 19:00

Concussion – Trauma
Regia: Peter Landesman
Cu: Will Smith, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw,Alec Baldwin, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Gen film: Dramă, Sport
Durată: 123 minute
Rating: AP  IMDB: 7.1
Will Smith interpretează rolul principal din Trauma, un thriller dramatic bazat pe incredibila dar adevărata poveste a imigrantului Benner Omalu, un strălucit neuropatolog, care făcând o importantă descoperire medicală a ajuns, ca și David împotriva lui Goliat, să se lupte cu una dintre cele mai puternice instituții ale lumii.
Vineri până Joi – 16:40

Dirty Grandpa – Bunicul dezlănțuit
Regia: Dan Mazer
Cu: Robert De Niro, Zac Efron
Gen film: Comedie
Durată: 102 minute
Rating: N15  IMDB: 5.9
Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona.
Vineri până Joi – 19:20

Open Season: Scared Silly – Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioşilor
Regia: David Feiss
Cu: Kathleen Barr, Garry Chalk
Gen film: Animaţie
Durată: 85
Rating: 6.2
Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc pentru noi aventuri… de speriat!
Vineri, Luni până Joi – 13:00; Sâmbătă, Duminică – 11:10; 12:30; 13:00

Fifty Shades of Black -Cincizeci de umbre ale lui Black
Regia: Michael Tiddes
Cu: Marlon Wayans, Kali Hawk
Gen film: Comedie
Durată: 92 minute
În această comedie scandalos de neobrăzată, milionarul obsedat de control CHRISTIAN BLACK (Marlon Wayans) îi face cunoștință studentei timide HANNAH STEELE (Kali Hawk) cu lumea “romantismului”, după ce aceasta îi ia un interviu pentru ziarul școlii. Relația lor amuzant de perversă merge înainte în ciuda neajunsurilor lui Christian ca iubit și giumbușurile exagerate ale mamei sale adoptive și rasiste CLAIRE (Jane Seymour), fratele său ELI (Affion Crockett)  extrem de bine dotat și colega de cameră extrem de sexuală a lui Hannah, KATEESHA (Jenny Zigrino)..
Vineri până Joi – 14:50

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip – Alvin şi veveriţele: Marea aventură
Regia: Walt Becker
Cu: Matthew Gray Gubler, Justin Long, Jesse McCartney, Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco, Anna Faris
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 86 minute
Rating: AG  IMDB: 4.1
Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească crererea în căsătorie.
Vineri, Luni până Joi – 12:30; Sâmbătă, Duminica – 10:40

The Revenant – The Revenant: Legenda lui Hugh
Regia: Alejandro González Iñárritu
Cu: Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson,Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
Gen film: Aventuri, Dramă, Western
Durată: 151 minute
The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.
Vineri până Joi – 14:20

(sursa: gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *