Category: News

Vedete autohtone, dar şi mulţi compozitori străini – suedezi, germani, britanici, americani, spanioli, italieni, polonezi – speră să reprezinte România la concursul de la Stockholm, din luna mai.

Ediţia din acest an a selecţiei naţionale Eurovision România a atras peste 90 de piese în cursa pentru un loc pe scena de la Baia Mare, unde, pe 6 martie, va avea loc finala naţională a competiţiei.

Numărarea şi verificarea plicurilor conţinând melodiile trimise s-a desfăşurat la sediul TVR, unde documentele au fost deschise şi verificate în prezenţa unui notar autorizat. Perioada de înscrieri pentru etapa naţională a concursului s-a încheiat pe 7 februarie, la ora 20.00, pentru înscrierile expediate în plicuri şi la ora 00.00, pentru cele trimise prin e-mail.

Următoarea etapă este preselecţia pieselor înscrise pentru selecţia naţională, când toate piesele admise în concurs (conform Regulamentului) vor fi ascultate de un juriu de specialitate.

Selecţia naţională a Eurovision va avea loc, pe 4 şi 6 martie, la Sala Polivalentă din Baia Mare, fiind transmisă în direct de Televiziunea Română.

(sursa: mediafax.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *